Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynka faszerowana pastą jajeczną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka konserwowa 20 plasterków
majonez 5 łyżek
szczypiorek usiekany 1 garść
pieprz
przyprawa do potraw
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szynka faszerowana pastą jajeczną

Jajka ugotowane na twardo, wystudzić, zmiksować z majonezem i musztardą dodając przyprawy do smaku, do przygotowanej pasty dodać garść posiekanego szczypiorku, wymieszać łyżką. Tak przygotowaną pastę nakładać na plasterki szynki i zwijać w ruloniki. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marchewka 20.03.2011 23:24
o fajne z pastą jajeczną jeszcze nie próbowałam
stokrotka 18.03.2011 16:14
ciekawe
Emilia22 26.01.2011 16:37
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak