Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa wiejska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kostki mięsne 2 szt
filet z kurczaka 2 szt.
pieczarki 4 szt.
por 0,5 szt.
marchew 1 szt.
ziemniaki 2 szt.
oliwa 3 łyżki
parówki 3 szt
koncentrat pomidorowy 1 łyżki
śmietana kwaśna 4 łyżki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa wiejska

Filety,pieczarki,por,marchew i ziemniaki pokroić w paski.Podusić na oliwie,kostki mięsne rozpuścić w 1 litrze wody,dodać zawartość patelni,gotować 15 min,parówki obrane pokroić w plasterki,do zupy dodać parówki koncentrat i śmietanę,doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak