Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki drobiowe z boczkiem i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 4 sztuki
ser żółty 4 plastry
boczek 4 plastry
sól do smaku
pieprz do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe z boczkiem i serem

Piersi z kurczaka rozbić, oprószyć solą i pieprzem, odstawić na chwilę. Ma każdej rozłożyć plaster sera i boczku, dokładnie zwinąć, opanierować w jajku i bułce, smażyć na rozgrzanym oleju na bardzo wolnym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia88 26.01.2011 12:52
musi być pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak