Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selerów po hiszpańsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

selery 50 dkg
cebulka 4 szt
olej 1/2 szkl
orzechy włoskie 15 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
sok cytrynowy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selerów po hiszpańsku

Selery ugootować w osolonej wodzie i odcedzić,ostudzony seler pokroić w cienkie półplasterki,ułożyć na półmisku,cebulkę obrać drobno posiekać i połączyć z olejem,dodać sok cytrynowy,sól i pieprz,selery polać przygotowanym sosem i posypać posiekanymi orzechami włoskimi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁGORZATA79 18.02.2011 20:40
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak