Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosyjska zupa rybna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z morszczyka 1 kg
ziemniaki 300 g
pęczek włoszczyzny 1
masło 1 lyzka
pół pęczka pietruszki
pół pęczka koperku
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Rosyjska zupa rybna

Filety osuszamy i dzielimy na czstki.Ziemniaki i wloszczyzne obieramy,a nastepnie kroimy na kawalki.Czesc wkladamy do garnka ,a na to nakladamy rybe,ktora przykrywamy kolejna warstwa warzyw.Dodajemy maslo,koperek,pietruszke oraz przyprawy.Zalewamywoda i solimy.Gotujemy na malym ogniu 40 minut ,przed podaniem usuwamy zielenine i przyprawy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 04.01.2013 16:06
smaczne;)
MAŁY 20.08.2011 09:51
smacznie
pacpaw 26.01.2011 11:10
taka swojska wersja \"uchy\" :o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak