Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta rybno- serowa

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żółty ser
makrela wędzona
śmietana 12-procentowa
szczypiorek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: pasta rybno- serowa

Zolty ser scieramy na tarce, makrele rozgniatamy widelcem , szczypiorek siekamy, dodajemy smietane i sol i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 30.04.2012 01:04
mniam mniam;)
Iwusia 07.02.2012 23:33
ciekawe :) ja natomiast robię z ketchupem i musztardą :)
IlonaAlbertos 07.02.2012 11:45
Ja dodaję majonez :)
usmiech 29.04.2011 22:24
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak