Krwawe ziemniaczki

Krwawe ziemniaczki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki w mundurkach

    4 sztuka
  • mozarella

    1 kulka
  • ketchup

    50 ml
  • ser żółty

    10 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w mundurkach. Po ugotowaniu przecinamy na pół i wydrążamy do miski nie niszcząc skorupek. Do tej samej miski wrzucamy porozrywane cząstki mozarelli i wszystko zalewamy ketchupem. Mieszamy i napychamy do skorupek ziemniaka. N?a wierzch posypujemy startym serem i bazylią. Zapiekamy kilka minut w piekarniku w 200 stopniach.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jolanta41

24.06.2010 16:23
Wampirki pojedzą! :)

mehia

29.05.2010 14:24
Niezła nazwa. Kusząca nawet :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat