Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krwawe ziemniaczki

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki w mundurkach 4 sztuka
mozarella 1 kulka
ketchup 50 ml
ser żółty 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Krwawe ziemniaczki

Ziemniaki gotujemy w mundurkach. Po ugotowaniu przecinamy na pół i wydrążamy do miski nie niszcząc skorupek. Do tej samej miski wrzucamy porozrywane cząstki mozarelli i wszystko zalewamy ketchupem. Mieszamy i napychamy do skorupek ziemniaka. N?a wierzch posypujemy startym serem i bazylią. Zapiekamy kilka minut w piekarniku w 200 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta41 24.06.2010 16:23
Wampirki pojedzą! :)
mehia 29.05.2010 14:24
Niezła nazwa. Kusząca nawet :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak