Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bogaty lin w foli

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Liny średnie 4 sztuki
olej 2 łyżki
czosnek 2 ząbki
cebula 2 sztuki
sól
pieprz
bazylia
tymianek
folia aluminiowa

Przepis i sposób przygotowania na: bogaty lin w foli

Ryby sprawić, opłukać. Ryby i folię wysmarować olejem. Rybę natrzeć w środku roztartym czosnkiem z solą. Cebulę pokroić na plasterki, grzyby umyć i posiekać. Na foli ułożyć cebulę i grzyby, na to rybę na wierzch znów warstwę cebuli i grzybów. Oprószyć przyprawami . Folię zawinąć szczelnie. Piec w piekarniku ok. 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 21.07.2011 20:34
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak