Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 4 l
sól 2 łyżeczki
Kwas cytrynowy Prymat 1 łyżeczka
cukier 2 łyżeczki
fasolka szparagowa

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Zalewa:
o 4l wody
o 2łyżeczki soli
o 1łyżeczka kwasku
o 2łyżeczki cukru

zagotować
(na 8 słoików)

Zalać obgotowaną fasolkę szparagową (tyle - ile się chce słoików) (ok. 7-8min) ułożoną w słoikach
i pasteryzować ok. 40 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak