Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cisto tortowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 2
Masa budyniowa:
delicje 2 paczki
galaretka
brzoskwinie w puszce
bakalie szt
wódka 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Cisto tortowe

Na biszkopt nałożyć 1/3 masy budyniowy, na nią poukładać delicję namoczone w wódce, posypać bakaliami dać 1/3 masy i przykryć biszkoptem. Na niego dać pozostałą masę, poukładać brzoskwinie i zalać tężejącą galaretką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smile 10.01.2012 22:36
super
Seba 10.11.2011 10:09
smaczne
Seba 10.11.2011 10:09
smaczne
RenataZ-et 17.05.2011 23:11
Wyśmienite :)
IKrakowianka 03.05.2011 22:52
ale pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak