Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina na słodko

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cielęcina ugotowana 1/2 kg
brzoskiwnia z puszki 1 puszka
sól, pieprz do smaku
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina na słodko

z kostki rosołowej robimy bulion. Ugotowaną cielęcinę kroimy na mniejsze kawałki i układamy w salaterkach. Na mięso kładziemy troszkę chrzanu i małe kawałki brzoskwiń. Żelatynę rozpuszczamy w bulionie (szczegóły rozpuszczania na opakowaniu żelatyny)i doprawiamy przyprawami. Następnie zalewamy mięso w salaterkach i odstawiamy do zastygnięcia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 21.05.2012 12:20
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak