Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do ruskich pierogów

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 80 dag
biały ser 30 dag
cebula 1-2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do ruskich pierogów

Ziemniaki ugotować następnie po przestudzeniu przecisnąć je przez praskę wraz z serem. Cebulkę pokroić w drobną kosteczkę i zeszklić na oleju. Całość dokładnie wymieszać doprawiając do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 14.12.2013 22:00
to beda pyszne pierogi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak