Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chlebianka na boczku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek 150 g
cebula 2 szt.
rosół warzywny 4 szklanki
sól
natka pietruszki
chleb czerstwy 1 bochenek

Przepis i sposób przygotowania na: Chlebianka na boczku

Cebule drobno posiekać i zeszklić na oleju. Boczek pokroić w drobna kostkę i dodać do cebuli, dusić chwilę na małym ogniu. Chleb pokroić w kostkę i zalać goracym rosołem, przykryć i zostawić na 2 min. Rosół wymieszać z boczkiem, cebulą oraz posiekaną zieleniną. Zagotować, doprawić. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 15.08.2011 11:03
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak