Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka smażona z jabłkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 500 gram
jabłka 2
cebula 2
olej do smażenia 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka smażona z jabłkiem

Wątróbkę oczyść i pokrój na małe kawałki. Cebulę posikaj, jabłko umyj, obierz i pokrój drobno.
Olej rozgrzej na patelni. Wątróbkę duś razem z wymieszanymi cebula i jabłkiem przez co najmniej 30 minut.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak