Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z serduszek drobiowych

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serca drobiowe
cebula
sól
pieprz
ziele angielskie
wywar warzywny
Liść laurowy suszony Prymat
mąka
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z serduszek drobiowych

Serca drobiowe obgotować i oczyścić. przekroić na pół każde serduszko i podsmażyć na patelni posypać przyprawami. Do wywaru dorzucić ziele angielskie liść laurowy i zagotować Pod koniec smażenia serduszek dodać pokrojoną w kostkę cebulę i zeszklić. Serduszka i cebulę wrzucić do wywaru i dusić. Zagęścić wodą z mąka i doprawić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak