Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
olej
sól do smaku
pieprz do smaku
kapusta kiszona 75 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów z kiszonej kapusty

Kiszoną kapustą gotować pod przykryciem przez pół godziny. Odparować płyn, ostudzić posiekać, dodać posiekaną i przesmażoną na oleju cebulę, doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 03.01.2012 19:28
pyszny farsz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak