Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bogracz

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 25 dkg
marchew 25 dkg
pieczarki 25 dkg
groszek 1 puszka
cebula 2 sztuki
ogórek kwaszony 3 sztuki
ostry keczup 120 ml
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
wołowina 60 dkg
oliwa 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka 3 (różne kolory)

Przepis i sposób przygotowania na: Bogracz

Wołowinę pokroić w kostkę, warzywa w słupki, cebule w piórka. Mięso podsmażyć na połowie oliwy, potem pod przykryciem dusić do miękkości. Na pozostałej oliwie usmażyć pieczarki. Dodać pokrojone w kostkę ogórki i paprykę, keczup, groszek i koncentrat. Przyprawić. Dusić jeszcze przez 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 06.05.2011 21:54
bardzo lubię :))
Dorota59 25.01.2011 11:50
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak