Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

salatka z martadela i kukurydza.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 4 torebki
Martadela 45 dag
groszek konserwowy 1 szt.
kukurydza w puszce 1 szt.
majonez
przyprawy
papryka czerwona 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: salatka z martadela i kukurydza.

Ryz ugotowac na miekko. kukurydze i groszek odsaczyc z zalewy.,papryke pokroj w kostke a martadele w grube paskia nastepnie w duza kostke..Wszystkie skladniki wloz do salaterki,wymieszaj dodaj majonez i przypraw do smaku. Wstaw do lodowki,zeby se przegryzla.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 25.01.2011 21:35
smaczne
halinka1011 25.01.2011 09:35
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak