Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów z ziemniaków i twarogu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1/2 kg
twaróg 30 dkg
cebula 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów z ziemniaków i twarogu

Ziemniaki ugotować, ostudzić. Cebulę posiekać i przesmażyć na oleju. Ziemniaki zemleć, dodać cebulę i pokruszony twaróg. Wymieszać i doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 16.01.2012 19:07
uwielbiam ten farsz
Anna138 28.06.2011 15:29
świetny przepis
Iwona51
Iwona51 28.05.2011 10:23
super
halinka1011 25.01.2011 09:34
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak