Składniki:
cielęcina | 1,5 kg |
cytryna | 2 szt. |
marynowany zielony pieprz | 2 łyżeczki |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 3 łyżki |
białe wino | 250 ml |
sól | |
pieprz | |
SKORUPKA | |
skórka z cytryny | 2 |
miód | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 3 łyżki |
cielęcina | 1,5 kg |
cytryna | 2 szt. |
marynowany zielony pieprz | 2 łyżeczki |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 3 łyżki |
białe wino | 250 ml |
sól | |
pieprz | |
SKORUPKA | |
skórka z cytryny | 2 |
miód | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: