Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z fasolki szparagowej

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka 60 dkg
papryka 2 szt
pomidory 30 dkg
cebula 2 szt
olej 3 łyżki
sól do smaku
śmietana 18 proc 1 op

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z fasolki szparagowej

Na oleju podsmażyć cebule pokrojoną w kostkę,dodać paprykę pokrojoną w paseczki,dodać fasolkę pokrojoną na części i dusić około 15 min,następnie pokroić pomidory ,dodać i jeszcze dusić z 10 min,doprawić solą,pieprzem,bazylią, dodać śmietanę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak