wędzony węgorz z marynowanym bakłażanem

wędzony węgorz z marynowanym bakłażanem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzony węgorz

    450 g
  • suszone pomidory

    250 g
  • sok z cytryny

    DO SMAKU
  • pieprz

    DO SMAKU
  • kapary

    150 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

węgorza kroimy w kostkę. Pomidory i bakłażany kroimy również w kostkę. rybę i warzywa mieszamy z odsączonymi kaparami. sałatkę opruszamy pieprzem i delikatnie skrapiamy oliwą z pomidorów w2ymieszaną z sokiem z cytryny.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat