Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów z kaszy gryczanej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 30 dkg
twaróg 30 dkg
jajko 1 sztuka
cebula 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów z kaszy gryczanej

Kaszę gotować, kiedy ostygnie pomieszać z serem, jajkiem i cebulką, którą wcześniej trzeba zeszklić na oleju. Doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 04.01.2012 16:43
fajny farsz
Rogalik 30.08.2011 20:14
dobre
mehia 01.07.2011 19:27
niezłe
irenka 10.04.2011 22:15
ciekawy przepis,muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak