Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wędzony węgorz z marynowanym bakłażanem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzony węgorz 450 g
suszone pomidory 250 g
sok z cytryny DO SMAKU
pieprz DO SMAKU
kapary 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: wędzony węgorz z marynowanym bakłażanem

węgorza kroimy w kostkę. Pomidory i bakłażany kroimy również w kostkę. rybę i warzywa mieszamy z odsączonymi kaparami. sałatkę opruszamy pieprzem i delikatnie skrapiamy oliwą z pomidorów w2ymieszaną z sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak