Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta cygańska do pieczywa i gotowanych warzyw

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek konserwowy szt.
śledź marynowany szt.
keczup łyżka
musztarda łyżka
sól szczypty
pieprz szczypty
cebula biała szt.
oliwa 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta cygańska do pieczywa i gotowanych warzyw

1. Cebule obieramy i kroimy drobno razem z ogórkiem i filetem śledziowym.
2. Mieszamy z keczupem ,oliwą i musztardą .
3. Doprawiamy do smaku .
4. Podajemy z gotowanymi warzywami lub pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 18.03.2013 09:26
bardzo fajna :-)
misia53 01.07.2012 10:22
pasty wolę od wędlin
pacpaw 23.03.2012 21:40
za rzadko robię pasty
leonkot 12.01.2012 16:37
ciekawe połączenie :)
Wacław 29.07.2011 15:25
ciekawy przepis
mirosława4 14.07.2011 21:48
fajny przepis
ben-ka 01.05.2011 09:30
mnie też się podoba:)
Kopiko1983 26.04.2011 20:07
Super!!!
barbara11561 25.03.2011 08:54
Smaczne smarowanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak