Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z bryndzy i twarożku

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 20 dkg
twaróg 15 dkg
masło 2 łyżki
musztarda 2 łyżeczki
sól do smaku
skórka cytrynowa 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z bryndzy i twarożku

Bryndzę zmieszać z twarogiem,dodać masło,musztardę,dokładnie wymieszać ,następnie dodać skórkę z cytryny,dodać szczyptę soli i ponownie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak