Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z ryżu i podrobów

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 30 g
cebula 50 g
tłuszcz 15 g
natka pietruszki 2 g

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z ryżu i podrobów

cebulę drobno pokroić i usmażyć na tłuszczu. Pod koniec smażenia dodać mieloną paprykę. Opłukać na sicie ryż, dodać do cebuli i uprażyć. Podroby pokroić na kawałki i dodać do ryżu. Ryż zalać gorącą wodą i ugotować na sypko, dodać drobno pokrojoną zieleninę i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 14.09.2011 15:01
pycha
grazia1 06.06.2011 09:17
ciekawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak