Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłko
chrzan 1 łyżka
musztarda 1 łyżka
oliwa 3 łyżki
cebula 1
cukier
pieprz
kapusta czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę musimy umyć , najlepiej każdy listek , który będzie wykorzystany , kapustę musimy zetrzeć na tartce tak samo robimy z jabłkiem. Do tej kapusty i jabłka dodajemy chrzan , musztardę , sól i pieprz , kiedy zauważymy już że kapusta puściła sok to dolewamy do niej trochę oliwy i cebulkę pokrojoną w kostkę . Całość mieszamy i układamy na półmisku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola28a 07.12.2011 16:57
pycha
ElizaT 24.01.2011 12:44
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak