Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pigwa w zalewie na zimę

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pigwa 2 kg
cukier 2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Pigwa w zalewie na zimę

Pigwę myjemy, wyczyszczamy środki i kroimy na drobne części. Następnie zasypujemy cukrem, pozostawiamy na noc. Rano gotujemy pigwę 10 minut. Wykładamy do słoiczków, zakręcamy gorące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka137 24.01.2011 12:49
właśnie...ten przepis był mi potrzebny:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak