Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MARYNATA KORZENNA DO MIĘSA

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ocet winny 4 łyżki
olej 1 szkl.
miód 1 płaska łyżeczka
cynamon Prymat 1 płaska łyżeczka
Goździki całe Prymat 1 płaska łyżeczka
Gałka muszkatołowa mielona Prymat szczypta
sól

Przepis i sposób przygotowania na: MARYNATA KORZENNA DO MIĘSA

Do oleju dodać octu, miód, goździki, cynamon, gałkę muszkatołową, sól oraz pieprz. Marynata super nadaje się do marynowania zarówno drobiu jak i wieprzowiny. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hastalavista 07.03.2011 00:18
zapowiada się bardzo smacznie :)
Natalia/tubisiek 24.01.2011 10:24
dla mnie super!
pacpaw 24.01.2011 08:54
interesująca. Musi być mocno aromatyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak