Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Morele z bekonem i rokpolem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

morele 10 szt.
śmietanka 3 łyżki
Chili pieprz cayenne mielone Prymat 1/2 łyżeczki
bekon 10 plasterków
rokpol 10 dkg.

Przepis i sposób przygotowania na: Morele z bekonem i rokpolem

Morele umyć, osuszyć, przekroić na pół, wyjąć pestki. Ser rozkruszyć, rozetrzeć ze śmietanką i pieprzem na gładką masę, podzielić na 10 porcji. Masą serową wypełnić każdą połówkę moreli, przykryć drugą, owinąć wędliną, spiąć wykałaczką. Zapiekać w nagrzanym piekarniku, aż bekon się zrumieni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 16.05.2013 14:51
ciekawy pomysł
Andysz 12.01.2013 11:13
mniammmm ekstra;)
ilka_86 22.08.2011 08:54
fajne danko:)
iwona332 11.06.2011 13:38
super
Goya 19.04.2011 20:39
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak