Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab z fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości 1 plaster
olej 1 łyżka
pomidor 1 szt
fasola szparagowa 15 dag
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Schab z fasolką

Schab lekko rozbić tłuczkiem,obsmażyć na oleju.Fasolkę szparagową ugotować w lekko osolonej wodzie.Cebulę pokroić w drobną kostkę,a pomidora w plasterki.Doprawić solą i pieprzem.SMACZNEGO!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 12.01.2013 11:14
świetny;]
maciek7 25.09.2011 20:13
super
Iwona45 24.06.2011 12:14
pycha
RenataZ-et 27.04.2011 22:47
Ale pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak