Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

barszcz na mięsie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

burak ćwikłowy 1/2 kg
wieprzowina 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: barszcz na mięsie

# Całość zalewamy wodą i gotujemy do momentu aż buraki będą miękkie. Następnie wyjmujemy je, ścieramy na tarce i dodajemy ponownie do zupy, wraz z kwasem buraczanym, czosnkiem oraz koprem. Doprawiamy do smaku solą i ponownie gotujemy przez 15 minut na małym ogniu. Wywar przecedzamy.
# Doprawiamy do smaku solą i ponownie gotujemy przez 15 minut na małym ogniu.
# Wywar przecedzamy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak