Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jaja faszerowane pieczarkami i cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 szt
pieczarki 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: jaja faszerowane pieczarkami i cebulą

* Gotujemy jaja.
* Po ugotowaniu kroimy je na pół i usuwamy żółtka.
* Żółtka przekładamy do miski.
* Cebulę oraz pieczarki kroimy na drobne kawałki i dusimy.
* Po ostudzeniu cebulę i pieczarki dodajemy do żółtek.
* Do tak przygotowanej masy dodajemy majonez, sól, pieprz oraz paprykę.
* Mieszamy dokładnie, aby całość stworzyła jednolitą masę.
* Przygotowaną masą faszerujemy jaja.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak