Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chrupiące warzywa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

matchew
brokuł
fasolka szparagowa

Przepis i sposób przygotowania na: chrupiące warzywa

# Przyrządzamy panierkę: mieszamy mąkę, jajko,sól, pieprz, ocet.
# Kawałki warzyw mieszamy w przyrządzonej masie.
# Wrzucamy warzywa na rozgrzaną oliwę i obsmażamy.
# Na gorącą patelnię z pozostałą po smażeniu warzyw oliwą wrzucamy posiekany czosnek, cebulę, imbir, szczypiorek, sos sojowy, keczup i posiekane zielone chilli.
# Chwilę mieszamy.Wrzucamy kawałki usmażonych warzyw i mieszamy w sosie.
# Przekładamy na półmisek i posypujemy posiekanym szczypiorkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak