Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kwaszonej z żurawinami

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 50 dkg
żurawina 20 dkg
natka pietruszki 1/2 pęczka
olej 2 łyżki
jabłko 1 szt
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kwaszonej z żurawinami

Jabłko obrać ,pokroić w kostkę,kapustę opłukać i opłukać żurawinę,i wszystkie składniki połączyć ze sobą,dodać olej,cukier,posiekaną natkę pietruszki i doprawić do smaku solą i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marchewka 18.05.2011 23:23
wow, z żurawinami jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak