ryżanka

ryżanka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udka kurczaka

    1 szt
  • włoszczyzna

    1 szt
  • sól

    do smaku
  • ryż

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. gotujemy rosołek na udku z włoszczyzny, delikatny , jak jest ugotowany to wyjmujemy włoszczyznę (możemy ją pokroić do rosołku lub przed włożeniem wcześniej zetrzeć na tarce) do rosołu wrzucamy opłukany ryż i gotujemy, aż ryż się ugotuje.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat