Doradca Smaku

ryżanka

no-image

Informacje

  • Rodzaj posiłku Obiad
  • Czas przygotowania Szybko
  • Koszt przygotowania Niski
  • Kaloryczność Niska
  • Liczba osób 3-4
  • Wegetariańskie Nie
  • Na grilla Nie

Sposób przygotowania

1. gotujemy rosołek na udku z włoszczyzny, delikatny , jak jest ugotowany to wyjmujemy włoszczyznę (możemy ją pokroić do rosołku lub przed włożeniem wcześniej zetrzeć na tarce) do rosołu wrzucamy opłukany ryż i gotujemy, aż ryż się ugotuje.

Składniki

  • udka kurczaka 1 szt udka kurczaka 1 szt
    Lubię Nie lubię
  • włoszczyzna 1 szt włoszczyzna 1 szt
    Lubię Nie lubię
  • sól sól
    Lubię Nie lubię
  • ryż 20 dag ryż 20 dag
    Lubię Nie lubię