Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z twarogu i jajek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki kwaszone 0,10 kg
jajko 4 szt
szczypiorek 0,10 kg
twaróg 0,20 kg
masło 0,10 kg
Papryka słodka mielona Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z twarogu i jajek

Ugotowane jajka na twardo, zemleć, szczypiorek drobno posiekać dodać do jaj. Masło rozetrzeć z jajkami. Ogórki posiekać, dodać do jaj. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą i papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bietka 05.07.2011 21:55
szybko i pysznie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak