Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela w panierce a\'la kotlet

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mortadela dowolna ilość- grube plasterki
jajko dowolna ilość
majeranek do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela w panierce a\'la kotlet

Jajka roztrzepać i przyprawić powyższymi przyprawami. Kawałki mięsa obtoczyć w jajku. Rozgrzać patelnię z dodatkiem oleju. Przygotowane kawałki mortadeli smażyć na gorącym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak