Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z pasztetówki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 1 szt
margaryna 0,10 kg
koncentrat pomidorowy 0,10 kg
Papryka słodka mielona Prymat 1 strąk
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z pasztetówki

Ugotowane jajko na twardo zemleć razem z pasztetówką. Margarynę rozetrzeć z koncentratem pomidorowym. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć, dodać sól i masę dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak