Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z ryby i majonezu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 0,15 kg
papryka zielona 0,05 kg
makrela wędzona 0,80 kg
cebula 0,10 kg
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z ryby i majonezu

Cebulę drobno posiekać.
Rybę obrać i zemleć.
Paprykę umyć, usunąć nasiona i pokrajać w drobne paski.
Rybę, cebulę i paprykę posolić i wymieszać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak