Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wątroby

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 0,15 kg
masło 0,10 kg
wątroba 0,25 kg
musztarda
jajko 1 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wątroby

Jajko ugotować na twardo, obrać oddzielić białko od żółtka.
Wątrobę zmielić z cebulą i białkiem.
Żółtko rozetrzeć z masłem, dodając musztardę, wątrobę, cebulę i białko.
Masę wątrobianą posolić, dokładnie wymieszać i zaraz podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak