Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ruskie nadzienie do naleśników

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser biały 25 dag
ziemniaki 4 sztuki
cebula
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ruskie nadzienie do naleśników

Ziemniaki ugotować i wraz z pozostałymi składnikami przemielić. Doprawić do smaku i przekładać nim upieczone wcześniej naleśniki.
Naleśniki później panierować w jajku i bułce tartej i opiekać na złoto.
Podawać z barszczem czerwonym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 31.12.2011 08:29
lubię...
Justyna/HerLife 15.09.2011 11:04
Lubie ruskie pierogi. Ale zdecydowanie bardziej wolę z kapustą =]
Sylwia56
Sylwia56 03.09.2011 15:14
pychota
Joanna108
Joanna108 15.08.2011 12:18
Super, ale ja w swojej wersji wykorzystam bryndzę :).
Rybciia 28.06.2011 14:40
pycha;)
Edyta38 09.03.2011 20:43
pycha !!!!!
FAFIK 09.03.2011 07:15
Pychota
Ania67 23.01.2011 21:31
To jest to:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak