Ruskie nadzienie do naleśników

Ruskie nadzienie do naleśników

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser biały

    25 dag
  • ziemniaki

    4 sztuki
  • cebula

  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować i wraz z pozostałymi składnikami przemielić. Doprawić do smaku i przekładać nim upieczone wcześniej naleśniki.
Naleśniki później panierować w jajku i bułce tartej i opiekać na złoto.
Podawać z barszczem czerwonym.

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ziutula

31.12.2011 08:29
lubię...

Justyna/HerLife

15.09.2011 11:04
Lubie ruskie pierogi. Ale zdecydowanie bardziej wolę z kapustą =]

Sylwia56

03.09.2011 15:14
pychota

Joanna108

15.08.2011 12:18
Super, ale ja w swojej wersji wykorzystam bryndzę :).

Rybciia

28.06.2011 14:40
pycha;)

Edyta38

09.03.2011 20:43
pycha !!!!!

FAFIK

09.03.2011 07:15
Pychota

Ania67

23.01.2011 21:31
To jest to:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat