Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekińskiej z rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pekinska 1/2 główki
rzodkiewka 1 pęczek
szczypiorek 1 pęczek
pomidor 1 sztuka
jogurt naturalny 1 kubeczek
sól do smaku
pieprz do smaku
ocet winny 1 łyżka
cebula czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińskiej z rzodkiewką

Kapustę kroimy, dodajemy rzodkiewkę i paprykę pokrojone w kostkę, oraz cebulę pokrojoną w piórka. Dodajemy ocet, jogurt oraz przyprawy. Dodajemy posiekany szczypiorek. Mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 29.10.2011 14:45
pycha
Iwona51
Iwona51 08.09.2011 12:04
smaczna
Motorek 25.07.2011 00:11
pycha
RenataZ-et 24.01.2011 23:11
Pyszna i zdrowa!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak