Składniki:
rosół drobiowy | 2 l |
żółtko jajek | 1 szt. |
czosnek | 8 ząbków |
serek topiony | 2-3 szt. |
żółty ser | 8 dag |
parmezan starty | do posypania |
bagietka | 1/2 szt. |
olej do smażenia | d |
sól | |
natka pietruszki | 1 pęczek |
rosół drobiowy | 2 l |
żółtko jajek | 1 szt. |
czosnek | 8 ząbków |
serek topiony | 2-3 szt. |
żółty ser | 8 dag |
parmezan starty | do posypania |
bagietka | 1/2 szt. |
olej do smażenia | d |
sól | |
natka pietruszki | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: