Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziana papryka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka czerwona 3 szt
pieprz 3 szczypty
majonez 5 łyżka
ogórek kiszony 4 szt
cebula czerwona 1 szt
sałata 1 szt
jaja 6 szt
tuńczyk kawałki w oleju 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziana papryka

1. Jajka gotujemy na twardo obieramy i kroimy w kostkę .
2. Ogórki kiszone i cebule drobno siekamy i dodajemy do jajka .
3. Tuńczyka odsączamy z zalewy i łączymy z resztą składników i majonezem by była zwarta konsystencja.
4. Doprawiamy pieprzem do smaku .
5. Paprykę oczyszczamy z nasion i na jej połówki nakładamy przygotowany farsz.Układamy na liściach sałaty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 15.04.2013 08:46
ciekawie się zapowiada
calliope 14.03.2012 13:43
pyszna :)
RenataZ-et 28.02.2012 21:26
super są takie nadziewane warzywa
barbara11561 28.08.2011 11:03
pyszna,taką lubię
Wacław 25.08.2011 11:30
pycha !
smakoszek 04.07.2011 16:26
brzmi bardzo smakowicie
teresa18 26.03.2011 19:38
ciekawe podanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak