Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigosik, ale bez kapustki;)

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 2 kilogramy
kiełbasa 1 kilogram
cebula 1 kilogram
sos do pizzy przepis w mojej księdze
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bigosik, ale bez kapustki;)

Pieczarki udusić. Kiełbasę pokroić w plasterki i obsmażyć z obydwu stron na złoty kolor.Cebulę udusić. Wymieszać wszystko dodając do smaku sos pomidorowy(w moich przepisach i z taką ilością składników jaka jest tam podana) i w razie potrzeby sól i pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marenka 17.10.2010 08:22
Fajny i pomysłowy przepisik
Katarzyna/kate1980 30.05.2010 12:36
ciekawe....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak