Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka ryżowa z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kukurydza 4 łyżki
fasola czerwona 4 łyżki
majonez 0,5 słoik
sól
pieprz
ogórek 2 sztuk
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ryż biały 1,5 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka ryżowa z tuńczykiem

Ogórki kroimy w kosteczkę i wrzucamy do miski. Dodajemy kukurydzę i fasole oraz ryż. Tuńczyka rozdrabniamy i dodajemy razem z sosem własnym do sałatki. Dodajemy majonez i doprawiamy sola i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 18.08.2012 22:08
lubię, smaczna jest
Ada-Gaba 15.08.2012 11:29
pyszne
ewaa 14.07.2012 16:31
super
angelika14 27.01.2011 20:58
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak